Rukouksesta

RUkOILEMINEN
LAHJA JA ETUOIKEUS

Raamattu asettaa esikuvan itsemme ja toinen toistemme puolesta rukoilemisesta. Rukous on Jumalan suuri lahja meille. Sen kautta voimme lähestyä Kolmiyhteistä, Pyhää Jumalaa Jeesuksen, Vapahtajamme nimessä.

Liity rukoukseen

Olisitko Sinä innokas lähtemään yhteiseen rukoukseen, tuomaan omia rukousaiheita tai rohkaisemaan ihmisiä tuomaan rukouspyyntöjä Missioyhteisöön rukoiltavaksi? Meillä on etuoikeus rukoilla yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi. Fil 4:6

Ei niin vaikeaa...

Alkuun pääsy on aina vaikeaa. Jotta voisit lähteä liikkeelle pienin askelin, voit jättää rukouspyynnnön rukouspyyntökaavakkeella tai suoraan Kuuselan Liisalle tai muille Missioyhteisön vastuunkantajille. Pyynnöt käsitellään aina anonyymisti ja voit halutessasi päättää luetaanko pyyntö ääneen vai ei. 

Missioyhteisön Rukouspysäkillä rukoillaan säännöllisesti joka torstai klo 18:00 -19:30. Korona-rajoitusten vallitessa Rukouspysäkki on kokoontunut virtuaalisesti. Kaikkien rukouspyyntöjen puolesta rukoillaan rukouspysäkillä. 

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi Liisalle, lisäämme sinut listaan, joille lähetämme kalenterikutsun tapahtumasta. Kun Korona on voitettu, niin voit vain tulla suoraan paikanpäälle. Tervetuloa mukaan rukoilemaan!